
نشان دادن چهره دروغين مدعيان راستي با ارائه اسنادي كه به وفور ميتوان صورت بدتركيب اين مدعيان را نشان داد- به باور من كمترين كاري است كه بعهده ما گذاشته شده است
۱۳۹۰ فروردین ۸, دوشنبه
۱۳۹۰ فروردین ۴, پنجشنبه
تعیین گزارشگر ویژه سازمان ملل و واکنش تند خلافت اسلامی

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز پنجشنبه با 22 رای موافق،هفت رای مخالف و چهارده رای ممتنع، با طرح پیشنهادی دولت سوئد برای انتصاب گزارشگر ویژه حقوق بشر برای ایران موافقت کرد.
بر مبنای این قطعنامه گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد وظیفه بررسی گزارش های مربوط به نقض حقوق بشر در (خلافت) اسلامی را بر عهده خواهد داشت، و دولت جمهوری اسلامی موظف به همکاری با وی می باشد.
دولت (خلافت) اسلامی در واکنش به این قطعنامه آن را دخالت در امور داخلی خود نامید و سید محمدرضا سجادی سفیر و نماینده دائم رژیم در ژنو، تصمیم شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد برای انتصاب گزارشگر ویژه حقوق بشر برای ایران را غیر منصفانه و ناموجه خوانده و آن را محکوم به شکست نامید.
پس از ریبالدو گالیندوپل و موریس کاپیتورن، این سومین گزارشگری است که در طول حیات (خلافت) اسلامی، از سوی سازمان ملل متحد برای بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران منصوب خواهد شد.
این اولین قطعنامه اجرایی سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران می باشد که در صورت عدم همکاری دولت خلافت اسلامی به شورای امنیت این سازمان ارجاع خواهد شد.
۱۳۹۰ فروردین ۳, چهارشنبه
باراک اوباما " همدل و همسو با مردم ایران
رادیوفردا درباره این پیام و اهمیت آن در سیاستهای دولت اوباما و جنبش دموکراسیخواهی در ایران با عباس میلانی، استاد دانشگاه استنفورد آمریکا، گفتوگو کرده است.
- آقای دکتر میلانی، شما تاریخ معاصر ایران و روابط خارجی آن را با جزئیات مطالعه کردهاید. آیا تا به حال سابقه داشته است که رئیس جمهور آمریکا یا هر رئیس دولت دیگری، این گونه پیام دوستی با ملت ایران و ملامت حاکمان ایران فرستاده باشد؟
عباس میلانی: تا آنجایی که من میدانم قطعا در تاریخ روابط میان ایران و آمریکا بیسابقه است. نشانههای دوستی و اظهار مودت مکرر وجود داشته است، ولی به گمان من در ۳۰ سال اخیر هرگز رئیس جمهور آمریکا، با چنین صراحتی، همدلی و همسویی خودش را با مردم و مقابلهاش را با حکام اعلام نکرده است.
در واقع تاکنون به مستبدین هشدار نداده است که اعمالشان هم مورد نظارت بینالمللی است و هم دیر یا زود مورد مواخذه خواهد بود. - رئیس جمهور آمریکا در پیامش اظهار داشت که (خلافت اسلامی) ایران دچار ترس شده است و آینده کشور ایران با ترس شکل نخواهد گرفت. مفهوم کلی این عبارت را شما چه طور تعبیر میکنید؟
من فکر میکنم مراد ایشان این است که رژیم حاکم از تحولاتی که در منطقه در حال رخ دادن است، ترسیده است و هم دارد سعی میکند که بر اساس ایجاد ترس و رعب و وحشت، حکومت خودش را حفظ کند.
به گمان من، مراد ایشان این بوده که هیچ کدام از دو وجه این حالت رعب و وحشت، دیر نخواهد پایید، یعنی نه رژیم میتواند با رعب و وحشت بر مردم حکومت کند و نه مردم قادرند تا ابد مرعوب بمانند. مردمی که در طول دو سال اخیر با اقدامات به راستی دلیرانهشان نشان دادند که مرعوب این رژیم نیستند. - آقای اوباما از عدهای از ایرانیان دربند به نام یاد کردهاند، خانم نسرین ستوده، عبدالرضا تاجیک، جعفر پناهی و به طور کلی از دانشجویان، بهائیان، دراویش و فعالان سیاسی یاد کردهاند. آیا آقای اوباما میخواهند به مردم ایران بگویند که با آنها همراه و همدل هستند؟ همان طور که مصداق نام خودش است و این که پاسخ مثبتی به مردم ایران بدهند که بعد از وقایع انتخابات سال ۲۰۰۹ از ایشان گله کردند و گفتند که او با ما نیست؟
حرف شما کاملا درست است. این یک صراحت غیرقابل تردیدی دارد که آمریکا با مردم ایران همراه است و متوجه هست که مردم خواهان آزادی هستند و آنها نیز مانند بقیه مردم خاورمیانه، طالب حقوق اولیه انسانی، بشری و طبیعیشان هستند، و آمریکا در کنار مردم حضور دارد.
اگر توجه کرده باشید بر خلاف پیامهای گذشته، پیام امسال اشارهای به مسئله اتمی ایران و تلاش برای آشتی کردن بر سر آن موضوع، در اینجا، محلی از اعراب ندارد. برای این که فکر میکنم دیگر به این نتیجه رسیدهاند که رژیم دیگر به هیچ صراطی مستقیم نیست. - آقای میلانی، خیلی احتمال دارد که دولت ایران علنا یا به طور غیرمستقیم این پیام آقای اوباما را دخالت در امور داخلی خودش تعبیر کند. به اعتقاد شما میشود گفت که این پیام دخالت در امور داخلی کشور ایران است؟
من فکر میکنم حدس شما حتما درست است. واکنش رژیم (خلافت) اسلامی همین خواهد بود. ولی اعلام دفاع از حق مسلم مردم، به گمان من، به هیچ وجه دخالت در امور داخلی ایران نیست.
من فکر نمیکنم هیچ دموکرات واقعی در ایران بخواهد که سرنوشت دموکراسی در ایران را آمریکا تعیین کند، یا این که آمریکا با دخالت مستقیم در امور ایران بخواهد به این کار همت کند.
تکلیف دموکراسی در ایران را ایرانیها باید تعیین کنند، ولی آمریکا میتواند در این فرآیند کمک کند و این پیام هم به گمان من مصداق همین مسئله است.
۱۳۹۰ فروردین ۱, دوشنبه
۱۳۸۹ اسفند ۲۹, یکشنبه
عملیات نظامی هوائی ، در آسمان " لیبی " آغاز شد

نيکلا سارکوزی، رئيس جمهوری فرانسه اعلام کرد که عمليات نظامی هوايی برای جلوگيری از حمله نيروهای معمر قذافی به مواضع مخالفان حکومت ليبی آغاز شد.
به گزارش رويترز، رئيس جمهور فرانسه پس از نشست امروز پاريس اين خبر را اعلام کرد.
در نشست پاريس، کشورهای اروپايی، کشورهای عربی و کشورهای شمال آفريقا که با ممنوع کردن پرواز هواپيماها بر آسمان ليبی موافق هستند گرد آمدند تا در مورد مجبور ساختن رهبر ليبی به پذيرش قطعنامه شورای امنيت سازمان ملل صحبت کنند.
قطعنامه شورای امنيت سازمان ملل که پنجشنبه شب تصويب شد برای دفاع از غيرنظاميان ليبی اجازه حمله نظامی را داده است.
هدف اين قطعنامه محافظت از «غيرنظاميان و مناطق با جمعيت غيرنظامی» اعلام شده و در آن آمده است «تمامی تدابير لازم» در اين راه بايد صورت گيرد.اين قطعنامه با ۱۰ رأی موافق در برابر پنج رأی ممتنع به تصويب رسيد. آلمان، چين، روسيه، برزيل و هند به اين قطعنامه رأی ممتنع دادند.
نيکلا سارکوزی گفت: «شرکتکنندگان در نشست پاريس توافق کردند تا تمامی راههای لازم و بهويژه نظامی برای تمکين حکومت قذافی به قطعنامه شورای امنيت را بهکار گيرند.»
وی افزود: «به همين خاطر با توافق با همپيمانانمان، نيروی هوايی فرانسه در برابر هرگونه حمله خشونتبار هواپيماهای سرهنگ قذافی عليه مردم بنغازی مقابله خواهد کرد.»
سارکوزی ادامه داد: «در حال حاضر بخشی از جنگندههای ما مانع از حملات هوايی به بنغازی میشوند و جنگندههای ديگر آمادهاند تا در مقابل حملات زرهپوشان حکومت ليبی عليه شهروندان غيرنظامی وارد عمل شوند.»
در همين حال رئيس جمهور فرانسه گفت: «هنوز برای سرهنگ قذافی فرصت باقی است تا از عواقب ناگوار جلوگيری کند و فورأ و بدون قيد و شرط به تمامی خواستههای جامعه جهانی گردن نهد. درهای ديپلماسی زمانی باز خواهد بود که به همه خشونتها پايان داده شود.»
از نظر شرکتکنندگان نشست پاريس، رهبر ليبی به اتمام حجت شورای امنيت سازمان ملل احترام نگذاشته است. اين شورا از حکومت ليبی خواسته بود که فورأ اعلام آتشبس کند و نيروهای نظامی خود را که به شهروندان غيرنظامی حمله میکنند عقب بنشاند.نيکلا سارکوزی گفت: «سرهنگ قذافی به اين هشدار وقعی ننهاد و در طول ساعات گذشته نيروهای نظامیاش به حملات مرگبار خود ادامه دادند.»
روز گذشته با انتشار خبر شمارش معکوس برای حمله به خاک ليبی، موسی کوسا، وزير امور خارجه ليبی اعلام آتشبس عمومی داد و گفت اين کشور همه حملات خود عليه مخالفان را متوقف خواهد کرد.
با اين حال معمر قذافی بار ديگر عليه تصميم شورای امنيت سخن گفت و نيروهای نظامی وی امروز به حملات خود به شهر بنغازی ادامه دادند و خبرهايی نيز از ورود نظاميان به اين شهر منتشر شد.
رئيس جمهور فرانسه با بيان اينکه هدف نشست شنبه پاريس تحت کنترل قرار دادن ليبی نيست افزود: «آينده ليبی متعلق به مردم اين کشور است و ما نمیخواهيم بهجای آنان تصميم بگيريم.»
سارکوزی تأکيد کرد تنها هدف، کمک به مردمی است که در «خطر مرگ» قرار دارند و جامعه جهانی نمیتواند در برابر چنين جناياتی رواداری کند.
۱۳۸۹ اسفند ۲۶, پنجشنبه
نوروز باستاني ، آغاز زندگاني ، شادي و شادماني


نوروز بزرگترين جشن ملیفرهنگیِ مردمان فلات ايران
نوروز بزرگترين جشن ملی ما ايرانيان با عمری به درازای تاريخ زندگی در فلات ايران است. جشنی است که در درازای زمان و فراز ونشيب تاريخ کهن ايرانی از هر گونه گزند و آسيبی رسته و همچنان چشمهی هميشه جوشانی نويد دهندهی روز و روزگار نو تر از روز و ماه و سال پيش و پيشتر است.
جشنی است برخواسته از فرهنگ شادی آفرين ايرانی که از هزاران سال پيش تا بامروز همدم و همساز مردمان نيک انديشهی ايران بوده و همواره آنان را به شادی و شادمانی و جشن و سرور نشاندهاست.
اين جشن، جشنِ زندگانی تازه گل و گياه و روان آدمی، جشن رها کردن روان از غم، بدور ريختن کينه و دشمنی و پيوند با شادی و شادمانی و دوستی و مهربانه میباشد.
به قول شادروان دکتر پرويز ناتل خانلری، نوروز از بوته آزمايش تاريخ سربلند بيرون آمده، از فراز و نشيبها گذشته، در برابر يورش تازيان و ترکان ايستادگی کرده "از زير بار سنگين حوادث پيروزمندانه بيرون آمده و هنوز چون ستارهای بر پيشانی تاريخ درخشان فرهنگ ايران می درخشد_.
" نوروز کهنسال و ديگر جشنهای ايرانی همچون مهرگان، سده و سوری، نه تنها همچنانکه شادروان خانلری گوشزد میکند، از فراز و نشيب ها گذشتهاند و در برابر ترکتازيها از خود ايستايی و ماندگاری نشان دادهاند، که همواره همانند ابزاری کارآ و جنگافزاری برا، در هنگامهی دشواريها، بکار و ياری ايرانيان آمدهاند.
از ياد نبريم که ( دراين سالها ) برگزاری چهارشنبه سوری در تهران و ديگر شهرهای ايران چگونه ميدان کارزار مردم بافرهنگ ايرانی از يکسو و نا آگاهان ضد فرهنگ ايرانی از ديگر سو شدهبود.
نبردی که حماسهوار با پيروزی مردمان بافرهنگِ ايرانی پايان پذيرفت.
فراموش نکنيم که در سالهای آغازين (خلافت) اسلامی تلاشهايی نيز برای از ميان برداشتن نوروز انجام گرفت ولی ناکام ماند. تلاشهايی مانند کاستن از تعطيلات پانزده روزه نوروزی دانشآموزان و بسياری کارهای ديگر که با واکنش مردم فرهنگ دوست ميهنمان روبرو گرديد و ناکام ماند.
امام محمد غزالی که حجتالاسلامش میخواندند! و گويا همين کنيه حجتالاسلامی که امروزه به آخوندِ دونپايه گفته میدهند از لقب او گرفته شدهباشد، همواره مخالف برگزاری جشنهای ايرانی نوروز و سده بود. او در "کيميایسعادت" از ايرانيان خواستهاست که در اين روزها رخت تازه بتن نکنند، چراغانی ننمايند و حتا عزاداریکرده و به روزه داری بپردازند تا اين سنتِمجوسان متروکشود.
گفتنی است که اين سخن غزالی بسيار بيهوده و ياوه میباشد، چرا که نه نوروز، نه مهرگان و نه سده مهرگان هيچيک جشن و سنتی مذهبی نيستند و گفتار جناب غزالی يا بر اثر در دست نداشتن سرچشمهها و آگاهیهای بايسته و شايسته بوده، يا از سر تعصب زيادی آن جناب به دين اسلام و يا برای خوش رقصی برای حاکمان تازی و تازیپرست و زور گوی زمانه، که اميد ننگ اين آخرين را به دوش نکشيده باشد! البته دست آخر همين آقای غزالی و غزالیهای ديگر که حتا سخنان علیابن ابیطالب را هم نشنيده بودند، دريافتند که آب در هاون میکاوند و ارض خود میبرند و زحمت ما میدارند! چه بسيار حاکمان قداره بند و ديکتاتور و خرافاتی و متعصب ومذهبی و کهنه پرست و بيگانه پرور و چه بیشمار دوستان نادان و دشمنان دانايی که برای از ميان برداشتن نوروز از هر کوششی کوتاهی و از هر پليدی دريغ نکردند دست از پا درازتر رفتند و جز نامی به بدنامی از آنان نماند ولی نوروزِ هميشه پيروز همچنان سربلند و سرافراز ماند و به قول "امير خسرو دهلوی" که سروده: دور جهان دور نو از سر گرفت موسم نوروز جهان در گرفت بر جای ماند تا دور جهان از سر گرفته شود و گل نسيم نوروز را خوش در کنار داشته باشد.
همانگونه که خيام نيشابوری سرود:
بر چهــرهی گـــل نسيــيم نــــوروز خــوش است
در صحــنِ چمــن رویِ دلافــروز خوش است
از دی که گذشت هـــر چـه گــويـی خـوش نيست
خوش باش و ز دی مگو که امروز خوش است.
عيد نوروز بزرگترين جشن ملی ميهنی فرهنگی ماست،
وضعیت آثار باستانی تخت جمشید ، نماد عظمت ایران زمین در عصر خلافت اسلامی





بارندگی روزهای اخیر در استان فارس، موجب آبگرفتگی بخشهای وسیعی از تختجمشید شده است و کتیبهها و سنگنگارههای تاریخی آن از گزند باد و باران در امان نماندهاند.
این در حالی است که سازمان میراث فرهنگی(!!) تاکنون هیچ طرحی برای جلوگیری از آبگرفتگی محوطههای باز تخت جمشید و آسیب به سازههای سنگی آن نداشته است و به نظر میرسد که ایجاد آبروهایی برای خروج آبهای سطحی در کوتاه مدت و مسقف نمودن کل مجموعه تخت جمشید در دراز مدت، باید در اولویت برنامههای در دست اجرای(!!) سازمان میراث فرهنگی برای نجات کاخ پارسه یا تخت جمشید از عوامل فرساینده جوی باشد
۱۳۸۹ اسفند ۲۵, چهارشنبه
چادر ملی !!!..... خنده دار نیست ؟

وحشت از اعتراضات مردم بالا گرفته

«صدور حکم اعدام در کمتر از ۱۰ روز»
رئیس دیوان عالی ( خلافت اسلامی)اعلام کرده که از این پس بنا به دستور رئیس قوه قضائیه، به پرونده افرادی که "موجب اخلال در امنیت(!) و آسایش(!) مردم میشوند" خارج از نوبت رسیدگی شده و در کمتر از ۱۰ روز برای آنها حکم اعدام صادر خواهد شد!!؟
در حالی که کمتر از یک هفته به تاریخ برگزاری جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره پرونده ایران باقی مانده و دبیرکل سازمان ملل نیز گزارش مبسوطی از نقض حقوق بشر در ایران را به این شورا ارائه کرده است، رئیس "دیوان عالی (خلافت اسلامی)" اعلام کرده که از این پس احکام اعدام در کمتر از ۱۰ روز صادر خواهد شد!.
به گزارش خبرگزاری مهر، احمد محسنی گرکانی در این مورد گفته است: «رسیدگی به اینگونه پروندهها بعد از چند ماه هیچگونه تاثیری در اجتماع ندارد(!!)- لذا زمانی اجرای حکم تاثیرگذار است که پرونده به سرعت رسیدگی شده و حکم اجرا شود!!».
رئیس دیوان عالی ! در پاسخ به کسانی که معتقد هستند سرعت عمل در رسیدگی به پرونده باعث جلوگیری از دفاع متهم میشود گفته است: «دفاع متهم یک یا چند ساعت است نه بیشتر!!، چون جرم مجرمان خطرناک به وضوح روشن است!!».
این سخنان در حالی بیان شده است که روز دوشنبه ۲۳ اسفند، بان کیمون دبیرکل سازمان ملل متحد گزارشی ۱۸ صفحهای از موارد نقض حقوق بشر در ایران را به شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه کرد.
در بخشی از این گزارش آمده است: «از زمان آخرین گزارش دبیرکل به مجمع عمومی سازمان ملل در سپتامبر ۲۰۱۰ بدین سو، وضعیت حقوق بشر در ایران حاکی از سرکوب بیشتر مدافعان حقوق بشر، مدافعان حقوق زنان، خبرنگاران و مخالفان دولت است.
این گزارش همچنین به "افزایش خیرهکننده" موارد اعدام اشاره میکند که بسیاری از آنها پس از محکومیت به محاربه و یا بر اساس جرایم مربوط به مواد مخدر صورت گرفتهاند
دو چشمت ، بستی و کردی دهن باز *** مصیبت از همین جا ، گشت آغاز

۱۳۸۹ اسفند ۲۴, سهشنبه
خطر تشعشعات اتمی پس از سومین انفجار در نیروگاه هسته ای ژاپن
مقامات ژاپن از افزایش میزان تشعشعات مواد رادیو اکتیو در نزدیکی نیروگاه فوکوشیما خبر دادهاند
در ژاپن مقامات این کشور می گویند میزان تشعشعات مواد رادیو اکتیو از نیروگاه هسته ای فوکوشیما به سطح خطرناکی رسیده است.
این نیروگاه هسته ای در زلزله و سونامی پس از آن در روز جمعه ۱۱ مارس به شدت آسیب دید.
این هشدار پس از آن داده شد که سومین انفجار در این نیروگاه ظرف چهار روز گذشته برای اولین بار به یکی از سیستم های حفاظت این نیروگاه خسارت وارد کرد.
یوکیو ادانو، از مقامات ژاپن گفته است که آتش سوزی ناشی از این انفجار در حال حاضر مهار شده است.
این در حالی است که پیشتر دولت ژاپن هشدار داده بود که نشت مواد رادیو اکتیو از نیروگاه اتمی فوکوشیما به سطحی رسیده که می تواند بر سلامت مردم تاثیرداشته باشد.
اما آقای ادانو گفته است که در حال حاضر از میزان انتشار مواد رادیو اکتیو کاسته شده و این سطح از مواد در صورتی خطرناک است که افراد برای مدتی در معرض آن قرار بگیرند.
در همین حال دولت تا شعاع بیست کیلومتری اطراف این نیروگاه را تخلیه کرده و به کسانی که تا شعاع سی کیلومتری زندگی می کنند هم توصیه کرده که این منطقه را ترک کنند و در صورت ترک نکردن، در خانه هایشان بمانند و تمامی پنجره ها را ببندند.
هنوز هیچ گزارشی در مورد علت انفجار روز سه شنبه منتشر نشده است، اما نشانه های اولیه حاکیست که این انفجار در ابعاد انفجارهای قبلی نبوده است.
پیشتر در روز دوشنبه، انفجار در رآکتور شماره ۳ نیروگاه دائیچی در فوکوشیما - در اثر انباشت هیدروژن - باعث زخمی شدن ۱۱ نفر شد و ساختمان اطراف آن را ویران کرد. آن انفجار در فاصله ۴۰ کیلومتری احساس شد و دود غلیظی را راهی آسمان کرد.
انفجار اول روز شنبه در رآکتور شماره یک روی داده بود.
همه انفجارها در پی از کار افتادن سیستم های خنک کننده اتفاق افتاده است. این در حالیست که شرکت برق توکیو گفته است که انفجارها در دیوارهای ضخیمی که هسته رآکتور را می پوشاند نفوذ نکرده است.

زلزله و سونامی باعث کاهش ارزش نیکی، شاخص بهای سهام در ژاپن شده است
سازمان بهداشت جهانی از نحوه برخورد ژاپن با این بحران حمایت کرده و در همین رابطه یکی از سخنگویان این سازمان گفته است که این کشور برای حفاظت مردم از مواد رادیو اکتیو تاکنون تمام اقدامات ضروری را انجام داده است.
تاثیر زلزله و سونامی بر اقتصاد ژاپن
براساس گزارش های دریافتی در حالی که بازارهای جهانی تحت تاثیر حوادث پس از زلزله و سونامی در ژاپن قرار گرفته اند، ارزش نیکی، شاخص بهای سهام در بورس توکیو تقریبا ۱۱ درصد کاهش داشته است.
ارزش سهام در بازارهای آسیا و اروپا هم با کاهش همراه بوده است. در بین کشورهای اروپایی، سهام بازار بورس آلمان با پنج درصد کاهش، شاهد بیشترین افت در بین کشورهای اروپایی بوده است.
بانک ژاپن برای مقابله با بحران های مالی در این کشور یکصد میلیارد دلار دیگر به نظام مالی تزریق کرده است.
برخی از بزرگترین شرکت های ژاپنی، از جمله خودروسازی تویوتا، فعالیت خود را متوقف کرده اند و دولت برای جلوگیری از قطع نیرو، برنامه سهمیه بندی توزیع برق را معرفی کرده است
کشف هزاران جسد در سواحل میاگی

بسیاری مردم در شهرهای دورافتاده تاکنون کمکی دریافت نکرده اند
امواج آب با خود اجساد حدود دو هزار نفر را به سواحل منطقه میاگی، در شمال شرق ژاپن، آورده است
هزار جسد در شبه جزیره اوجکا و هزار جسد دیگر در شهر کوچک مینامیسانریکو که در سونامی روز جمعه با خاک یکسان شده است، پیدا شده است
سرنوشت دهها هزار نفر هنوز روشن نیست
بسیاری از شهرهای کوچک و دور افتاده هنوز قابل دسترسی نیستند و تاکنون کمکی دریافت نکرده اند.
خبرگزاری کیودو ژاپن می گوید بیش از پانصد هزار نفر به دلیل بروز زمین لرزه، سونامی و خطر انتشار مواد رادیواکتیو آواره شده اند.
در بحبوحه سرمای نزدیک به صفر درجه زمستانی، میلیون ها نفر نیز سه شب اســــــت که آب، غذا و وسیله گرمازا نداشته اند
۱۳۸۹ اسفند ۲۱, شنبه
مرور آخرين روز هاي زندگي شاه فقيد

اولین دیدارشان به 50 سال قبل برمیگشت؛ یکی افسر جوان بود و یکی ولیعهد ایران. یکی در صف رژه بود و دیگری در جایگاه ویژه. یکی ناشناخته بود و دیگری سه سال تا پادشاهی کشورش فاصله داشت و البته همسر شاهزاده مصر شده بود. چنانکه آن افسر سالها بعد گفت:« فاصله بین ما دو نفر بظاهر بسیار کم ولی در باطن زیاد بود.» 50 سال بعد آن دو باز همدیگر را در مصر دیدند، این بار در آغوش گرفتند؛ فاصله آنها باز بظاهر کم بود اما در باطن زیاد. افسر جوان رئیس جمهور مصر شده بود و ولیعهد جوان، شاه ایران
شاه و همراهانش تهران را در هوایی سرد و یخ زده ترک کردند و چون سه ساعت بعد به اسوان رسیدند، هوا مطبوع و بهاری بود. ولیعهد جوانی که سادات هنگام ازدواج دیده بود، شاهی 60 ساله و خسته و پژمرده شده بود که وقتی در اتومبیل نشست، به سادات گفت افسرانش در فرودگاه گریسته و از او خواسته بودند که کشور را ترک نکند
علاوه بر شاه و سادات، همسرانشان فرح و جهان سادات هم طی ملاقاتهای رسمی با یکدیگر آشنا شده و روابط دوستانه پیدا کرده بودند؛ در پاییز 1357 جهان سادات در یکی از تماسهای تلفنیاش با فرح از شاه و همسرش برای سفر به اسوان دعوت کرد و گفت:« فرح بیایید اینجا، ما در انتظارتان هستیم.» جهان سادات در سفری که همراه همسرش در سال 1355 به تهران کرد، تحت تاثیر پیشرفتهای ایران قرار گرفت اما بعدا گفت که از ولخرجیهای نامعقول ثروتمندان ایرانی وحشت زده شده است!!. یکی از مقامات بلندپایه دولت، ضیافتی به افتخار شاه و ملکه و سادات و همسرش برپا کرده بود، جهان هیچ گاه در سراسر دنیا چنین افراط کاریهایی در زندگی اشرافی و پذیرایی مفصل ندیده بود!!.؟
دو سال بعد موج انقلابی که در ایران بپاخاسته بود، شاه و شهبانو را به مصر آورده بود. آنها در هتل ابروی که در جزیرهای میان رود نیل بنا شده، اقامت کردند. شاه و همراهانش پنج روز در اسوان بسر بردند. ملاقات کنندگان زیادی نداشتند. یکی از اشخاصی که بوسیله تلفن تماس گرفت کنستانتین، پادشاه سابق یونان بود.او ملکه و شاه را در حالتی یافت که سخت تکان خورده بودند و در مورد اینکه چه باید بکنند پریشان خاطر و نامطمئن بود.شخص دیگری که به تقاضای ملکه به اسوان آمد، یک فرانسوی با قیافه بسیار جوان و موهای مجعد کوتاه بود که در پس عینک اندکی گیج و مبهوت مینمود. او و یک پزشک ایرانی حتیالمقدور بیسر و صدا از پاریس پروازه کرده بودند. مرد فرانسوی قبلا چندین بار چنین سفرهایی به تهران کرده بود و نیاز به رازداری کامل را درک میکرد. نام او ژرژ فلاندرن بود و از پنج سال پیش سرطان شاه را معالجه میکرد.اما حتی خود شاه واقعا وسعت بیماریاش را نفهمیده بود. چند ساعت قبل از وقتی که قرار بود شاه به آمریکا پرواز کند، قاصدی از یک شاه دیگر وارد اسوان شد.او سفیر مراکش در مصر بود که از قاهره پرواز کرده بود تا دعوتی از جانب اعلیحضرت ملک حسن دوم متحد دیرینه شاه به او تسلیم نماید
در دوم بهمن، یعنی شش روز پس از آنکه تهران را ترک کردند، شاه و ملکه فرح و همراهان از جمله جعفر بهبهانیان به سبکی که سادات میل داشت برایشان ترتیب بدهد، به مراکش عزیمت کردند. سربازان در مسیرشان قالی قرمز گستردند.هنوز مشغول صاف کردن آن بودند که موکب رسمی وارد فرودگاه شد
گرچه شاه به دعوت پادشاه مراکش به آن کشور رفت ولی در "رباط" از آن تشریفات رسمی که در مصر به عمل آمد خبری نبود. ملک حسن پس از دیداری کوتاه و رسمی با شاه، ترتیب انتقال وی و همراهانش را به کاخ "جنانالکبیر" در حومه پایتخت داد. شاه 67 روز در این کاخ که در وسط باغ بزرگی بنا شده بود، ماند
در طول این مدت از یکسو خمینی از نوفللوشاتو به تهران آمد و 10 روز بعد انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید و از سوی دیگر در مدت زمان دو ماهه اقامت شاه در مراکش، اکثر درباریان و اطرافیان شاه که وی را در خروج از ایران به مصر و از آنجا تا مراکش همراهی کرده بودند، به تدریج او را رها کرده و رهسپار اروپا و آمریکا شدند. تنها جمعی از اطرافيان بودند که شاه را هنگام ترک مراکش همراهی کردند. از سوی دیگر دولت مراکش نیز به دلیل آنکه تصمیم گرفته بود روابط سیاسی با جمهوری اسلامی را حفظ کند مایل نبود اقامت شاه طولانی شود. این موضوع را خود شاه و اطرافیانش نیز از فحوای مقالات مطبوعات مراکش فهمیده بودند. شاه تصمیم داشت رهسپار آمریکا شود اما مقامات آمریکایی به دلیل اوجگیری بحران سیاسی در روابط تهران و واشنگتن، مایل به پذیرایی از وی نبودند
شاه فقيد به پیشنهاد مشترک راکفلرو کیسینجر مجبور شد به باهاما در آمریکای مرکزی برود. این سفر با هواپیمای اختصاصی شاه حسن مراکشی صورت گرفت زیرا خلبان معزی چند روز پس از آنکه شاه و همراهانش را به رباط رساند، با موافقت شاه، مراکش را به مقصد تهران ترک کرد. هواپیما صبح روز 10 فروردین 1358 فرودگاه رباط را به مقصد جزایر باهاما ترک کرد. شاه 70 روز در این جزیره به سر برد. در همین مجمعالجزایر بود که شاه توسط پزشکان اعزامی از فرانسه، از بیماران سرطان لنفاویاش مطلع شد
شاه و باقیمانده همراهان روز 20 خرداد 1358 با یک هواپیمای کرایهای از باهاما راهی مکزیک شدند و در یک خانه ویلایی که قبلاً برای اقامت آنان در نظر گرفته شده بود، مستقر شدند. در دوازدهمین روز اقامت آنان در مکزیک ـ انورسادات از پارلمان مصر تقاضا کرد قطعنامهای تصویب کند و به شاه اجازه دهد تا به عنوان "پناهنده سیاسی" برای همیشه در مصر بماند. در پارلمان مصر از این پیشنهاد با کفزدنهای بسیار، استقبال شد. سادات موافقت مجلس را با 384 رای موافق در برابر 8 رای مخالف جلب کرده بود
چهار هفته پس از ورود شاه به مکزیک بیماری وی تشدید شد. او یک تومور سرطانی بدخیم داشت و از یرقان شدید رنج میبرد. پس از 4 ماه اقامت در مکزیک وی مطلع شد که دولت کارتر با سفر او به آمریکا صرفاً با هدف معالجه بیماریش موافقت کرده است. پس در 30 مهر، مکزیکوسیتی را به مقصد بیمارستان نیویورک ـ همان بیمارستانی که هفده ماه پیش امیراسدالله علم وزیر پیشین دربار به بیماری مشابهی در آن درگذشت ـ تر ک کرد و 54 روز در آنجا بستری شد. در این مدت دو بار تحت عمل جراحی طحال و کیسه صفرا قرار گرفت. کمتر از دو هفته پس از ورود شاه به این بیمارستان، سفارت آمریکا در تهران به تصرف دانشجویان! مسلمان در آمد و این امر بیش از پیش کارتر را به صحت دیدگاههایش که مایل نبود شاه به آمریکا بیاید، متقاعد کرد
در همین حال سفیر مکزیک به همراهان شاه اطلاع داد که بعد از تصرف سفارت امریکا در تهران، دولت مکزیکوسیتی به خاطر حفظ روابط سیاسی خود با حکومت اسلامي مایل به میزبانی مجدد شاه نیست.
مقامات آمریکایی با پایان مهلت اقامت شاه در آمریکا به وی اطلاع دادند که به دلیل عواقب ناشی از تصرف سفارت آمریکا در تهران، امکان تمدید روادید وی وجود ندارد و به همین دلیل در پاناما جایی مناسب برای اقامت وی و همسرش در نظر گرفته شده است. شاه که غیر از پذیرفتن، چاره دیگری نداشت به اتفاق همسرش در 24 آذر 1358 با هواپیمای نیروی هوایی آمریکا از فرودگاه تگزاس به پاناما در آمریکائی مرکزی برده شدند
وقتی شاه و فرح در فرودگاه پایگاه هوایی "هوارد" در پاناماسیتی از هواپیما خارج میشدند جز جمعی از سربازان گارد ملی پاناما، افسران امنیتی، دستیاران "عمر توریخوس"، رهبر پاناما و سفیر آمریکا کسی در فرودگاه نبود. شاه، همسرش و پزشک مخصوص آنها با هلیکوپتر از فرودگاه به یک پایگاه در جزیرهای به نام "کونتا دورا" متعلق به پاناما انتقال داده شدند
شاه و فرح در پاناما با دو دردسر عمده مواجه شدند؛ اول شدت گرفتن بیماری شاه که وی مایل نبود پزشکان پانامایی بدون اطلاع از ماهیت و عمق بیماریاش معالجات را از صفر شروع کنند؛ او بویژه از نگرانی پزشکان پانامایی از عواقب جراحی خبر داشت. دیگری اطلاعاتی بود که براساس آن مقامات وزارت خارجه دولت ایران در تماس مداوم با مقامات پانامایی بودند تا بتوانند راهی برای استرداد شاه بیابند. راه رهایی از این دو دردسر، خروج شاه و همسرش از پاناما بود
با همه این مشکلات، شاه و همسرش 100 روز در پاناما ماندند و سپس به اصرار رئیس جمهور مصر و همسرش، روز سوم فروردین 1359 با یک هواپیمای پانامائی رهسپار قاهره شدند. این سفر بعد از آن انجام شد که فرح در اسفند ماه پنجاه وهشت در تماسی با جهان سادات موضوع بیماری سرطان طحال شاه را به او گفته بود و از همسر رئیس جمهور مصر شنیده بود:« بیایید ما در مصر منتظر شما هستیم.»
البته کارتر برای منصرف کردن انورسادات از پذیرفتن شاه، به مصر تلفن کرده ولی موفق نشده بود او را متقاعد کند. سادات به کارتر گفت:« میخواهم شاه به مصر بیاید و زنده به اینجا برسد.» کارتر در خاطراتش مینویسد روزنامههای آمریکایی و پانامایی تقصیر دومین پرواز شاه به مصر را به گردن کیسینجر و راکفلر انداختند. به باور رئیس جمهور آمریکا، صرفنظر از اینکه چه کسی مسوول بوده است، شخص او بخاطر اثرات سویی که ممکن بود بر سادات داشته باشد با آن مخالف بود.
شاه و فرح از زمان ترک مصر، طی چهارده ماه، با سرگردانیها ي فراوان دست و پنجه نرم کرده بودند و برای زدودن این خاطرات ناگوار از ذهن آنها، رئیس جمهور مصر و همسرش جلوی پلکان هواپیما از آنها استقبال کردند. فرش قرمز پهن کردند و گارد احترام مراسم استقبال رسمی به عمل آورد.چشمان شاه پر از اشک شد. همانند چهارده ماه پیش، انور سادات او را که بسیار ضعیف شده بود، در آغوش گرفت. جهان سادات بعدها چنین نوشت:«با دیدن پادشاه، بار دیگر از خشونت آمریکاییها حیرت کردم. پادشاه به زحمت از پلکان هواپیما پایین آمد. آنقدر لاغر شده بود که کت و شلوار بر تنش دو اندازه بزرگ مینمود و رنگ به صورتش نبود. اگر کسی نیاز به دوست داشت، هم او بود.»
شاه روز 8 فروردین 1359 در بیمارستان معادی قاهره تحت عمل جراحی طحال و کبد قرارگرفت. آزمایشهای انجام شده بر روی بافتها نشان میداد سرطان بدخیم تمامی سیستم خون و کبد وی را فرا گرفته است.همه پزشکان سرشناس مصری به رهبری یک متخصص قلب که پزشک شخصی رئیس جمهوری بود، در بیمارستان(معادی) حضور داشتند. حال عمومی شاه در اقامت دومش در مصر هفته به هفته و ماه به ماه وخیمتر شد. آزمایشات انجام شده در ماههای خرداد و تیر 1359 نشان میداد که عفونت تمامی بدن وی را احاطه کرده است. در اولین روزهای مرداد تیم پزشکی اعزامی از فرانسه نسبت به نجات جان شاه اظهار ناامیدی کرد و محمدرضا پهلوی 4 ماه پس از سفر دوم خود به مصر در 5 مرداد 1359 درگذشت
مراسم تشییع جنازه دو روز پس از درگذشت شاه برگزار شد. پیکر او به کاخ عابدین منتقل شد، همان کاخی که پنجاه و دو سال قبل مراسم ازدواجش با فوزیه در آن برگزار شده بود
پیکر شاه در مسجد الرفاعی به یک مقبره زیرزمینی منتقل شد. والاحضرت رضا پهلوی(فرزند شاه ) و پسر انور سادات با چند نفر دیگر تابوت را حمل کردند. جنازه رضاشاه نیز که در 1323 در آفریقای جنوبی درگذشت به مدت شش سال در مصر و در همین مسجد نگهداری میشد.
تقدیر محمدرضا شاه هم به مانند سه شاه پس از انقلاب مشروطه، آوارگی و مرگ در خارج از ایران بود؛ او در کشوری دفن شد که روزگاری دامادش بود
تاريخ ايراني
۱۳۸۹ اسفند ۱۹, پنجشنبه
.جامعه آمریکا به اسلام چگونه می نگرد؟

مقامات بلندپایه نظامی و سیاسی آمریکا برنامه یک کلیسای کوچک این کشور برای سوزاندن نسخه هایی از قرآن در سالروز حملات ۱۱ سپتامبر در نیویورک و واشنگتن را محکوم کرده اند.
اما سوال این جاست که این تصمیم جنجال برانگیز و مسایل بحث برانگیز دیگر مانند بحث ساخت یک مرکز فرهنگی اسلامی در نزدیکی محل سابق برجهای دوقلو مرکز تجات جهانی در نیویورک که در یازدهم سپتامبر نابود شد، در مورد نگاه عمومی به اسلام در آمریکا به ما چه می گوید؟
باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا تغییر وجهه این کشور در جهان اسلام را به عنوان یکی از اهداف عمده سیاست خارجی دولت خود در نظر گرفته است.
اما تحولات اخیر در آمریکا شرایطی محیا کرده که می تواند تمام تلاشهای دولت اوباما در رسیدن به این هدف را خنثی کند.
برنامه سوزاندن قرآن توسط کلیسایی کوچک در شهر گینزویل فلوریدا که ظاهرا تنها حدود ۵۰ عضو دارد، یکی از این تحولات مشکل آفرین است.
مشکل دیگر مشاجره موجود میان طرفداران و مخالفان احداث یک مرکز اسلامی در نزدیکی محل سابق برجهای ویران شده مرکز تجات جهانی در نیویورک است.
نکته عجیب دیگری هم که به نوع خود پیچیدگی شرایط موجود را نشان می دهد، نتیجه یک نظر سنجی اخیر است که حاکی است ۱۸ درصد شهروندان آمریکایی مورد سوال قرار گرفته فکر می کنند خود باراک اوباما یک مسلمان است.
اما تمام این مسایل را در کنار هم چگونه می توان تفسیر کرد؟
آیا نشانه افزایش خصومت و دشمنی با اسلام در جامعه آمریکاست؟ یا اینکه باید محکوم شدن برنامه سوزاندن قران توسط هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا، فرمانده نظامی ارشد آمریکا در افغانستان و همچنین گروهی از رهبران مذهبی مسیحی، یهودی و مسلمان را ملاک نظر گرفت و آنرا نشانه تحمل جامعه آمریکا نسبت به مذاهب و دیدگاهای گوناگون دانست.
آشکارا می توان دید که جناح راست سیاسی به مناقشه بر سر برنامه احداث یک مرکز اسلامی در نیویورک دامن زده است و در کل جو حاکم بر این مباحثات از عمیقتر شدن شکاف میان جناحهای سیاسی حکایت دارد.
به هر حال نظر سنجی ها نشان دهنده وجود اختلافی آشکار در جامعه آمریکا در مورد اسلام هستند
نگرش مثبت نسبت به اسلام در جامعه آمریکا از سال ۲۰۰۵ به بعد تدریجا کمرنگ تر شده است
اما هنوز ۴۰ درصد شهروندان آمریکا معتقدند که اسلام بیش از ادیان اصلی دیگر در ترویج خشونت نقش ندارد، اگرچه حدود ۳۵ درصد آمریکاییها نظری مخالف دارند
bbc.co.uk۱۳۸۹ اسفند ۱۷, سهشنبه
بلای (ما) ، همیشه ، خامی ماست *** کزین خامی همه ناکامی ماست
اين (حاج آقا ها) را كه مي بينين اعضاء مجلس خبرگان رهبري هستن!!. مسائل و مشكلات لاينحل و جدي مملكت رو اين آقايون بايد حل كنند و تصميم بگيرن!!!؟
البته بهتره اون نفر آخري رو از خواب بيدار كنن دوباره بهش توضيح بدن
خودمونيم اگه سي سال پيش به اين آقايون ميگفتن يه روزي سرنوشت ايران ميفته دست شما , مطمئنم ميگفتن : آقا سر شام زيادي غذا خوردي خواب هاي عجيب و غريب و كابوس ديدي
۱۳۸۹ اسفند ۱۶, دوشنبه
صدمین سالگرد روز جهانی زن

غریزه ی مادری " ذاتی " نیست

گروهی عصبشناسان آمریکایی و کانادایی که در مورد غریزه مادری تحقیق میکنند به این نتیجه رسیدهاند که انگیزه مراقبت از نوزاد تازه متولد شده، انگیزهای ذاتی نیست. این انگیزه حاصل تغییر نورونها در مغز است
پژوهشگران عصبشناسی آمریکایی و کانادایی با همکاری تعدادی از زنان باردار تحقیقی را در مورد انگیزه مراقبت از نوزدان تازه متولد شده آغاز کردند. در این تحقیق فعالیتهای مغزی زنان باردار توسط دستگاههای ام آر تی ضبط شده است
برای تهیه این اطلاعات از مغز زنان باردار دو تا چهار هفته پیش از تولد و سه تا چهار ماه پس از تولد نوزادشان تصویربرداری شده است
این تصاویر نشان میدهند بخش خاکستری مغز زنان پس از تولد نوزاد تغییر کرده و بیشتر شده است. این تغییر شامل قسمتهای از مغز میشود که درک احساسی فرد را کنترل میکنند. در این بخش از مغز هورمونهایی ساخته و ترشح میشوند که به هورمونهای خوشبختی معروفند. علاوه بر این قدرت تفکر منطقی و توانایی قضاوت نیز به این بخش از مغز مربوط میشود.
تغییر درک احساسی مادر در اثر ارتباط نزدیک با نوزاد
نتیجه تحقیق عصبشناسان آمریکایی و کانادایی حاکی از آن است که این بخش در اثر ارتباط نزدیک با نوزاد رشد کرده و این رشد موجب تحول احساسی مادر شده است.
زنان بارداری که تا چند هفته پیش از تولد نوزادشان نمیتوانستند تصور کنند که چگونه بایستی شبانهروز از نوزادی تازه متولد شده مراقب کنند، پس از تولد نوزاد خود را با نیازهای کودک تازه متولد شدهشان تطبیق دادند و تلاش میکنند که این نیازها را برطرف کند.
نکته جالب توجه در این تحقیق که در آخرین شماره مجله تخصصی "رفتار و نورونها" به چاپ رسیده، رشد بخش خاکستری مغز آنهم در مدت چند ماه است. رشد این قسمت در مغز انسان پدیده نادری است که بر اساس تحقیقات گسترده عصبشناسان مورد مشابهی ندارد.
۱۳۸۹ اسفند ۱۴, شنبه
پلیس بین الملل حکم بازداشت قذافی و نزدیکانش را صادر کرد

العربیه: پلیس بین الملل "اینترپل" امروز حکم بازداشت معمر قذافی رهبر لیبی و 15 تن از نزدیکانش را صادر کرد. این حکم در پی تصمیم دادگاه جنایی بین المللی مبنی بر پیگرد قذافی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و نیز قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه رهبر لیبی و فرزندان و نزدیکانش صادر شد
به موجب قطعنامه شورای امنیت که توسط فرانسه و بریتانیا تهیه شده است سرکوب معترضین در لیبی جنایات ضد بشری به شمار آمده و باید به دادگاه جنایی بین المللی ارجاع شود
در همین حال گزارش های دریافتی از لیبی حاکی است که درگیری ها میان نیروهای هوادار قذافی و انقلابیون این کشور، از شهر البریقه در شرق تا الزاویه در غرب همچنان ادامه دارد و پایتخت این کشور نیز شاهد تظاهرات مخالفان رهبر لیبی بود و نیروهای ضد شورش با استفاده از گاز اشک آور وشلیک هوایی آنان را متفرق کردند
انقلابیون در شرق لیبی اعلام داشتند که شهر نفتی راس لانوف کاملا در اختیار آنان است و نیروهای طرفدار قذافی را از شهر بیرون کرده اند
بر اساس گزارش های رسیده از شهر زاویه در غرب لیبی که در نزدیکی پایتخت این کشور قرار دارد نیروهای دولتی این شهر را به شدت گلوله باران کردند که در نتیجه آن شماری از شهروندان کشته و یا زخمی شدند
همچنین مخالفان قذافی توانستد امروز شهرک العقیله در نزدیکی شهر نفتی البریقه در شرق لیبی را به کنترل خود در آورند
۱۳۸۹ اسفند ۱۱, چهارشنبه
به خدا از تبعیض ها و بی عدالتی ها به ستوه آمده ایم
در جریان سفر رئیس جمهور(!) خلافت اسلامی ، به شهر خرم آباد، مرکز استان لرستان، عده ای از حاضران در مراسم استقبال و سخنرانی، پلاکاردهایی با مضامین اعتراضی در دست داشتند
در حالی که (او) اخیرا گفته بود که ایران (اسلامی) تنها کشوری است که در آن گرسنه وجود ندارد!!، روی پارچه نوشته ای که گروهی از حاضران در سخنرانی او در خرم آباد در دست گرفته اند، نوشته شـــــــــده است: ما کارگران پارسیلون گرسنه ایم


۱۳۸۹ اسفند ۱۰, سهشنبه
بیست و نه تن " تریاک " در فرودگاه تهران !!؟

روزنامه جام جم روز دوشنبه گذشته در گزارشی نوشت که چند روز پيش تر از انتشار اين گزارش، ماموران مبارزه (!) با مواد مخدر با همکاری پليس فرودگاه متوجه شدند يک هواپيمای اختصاصی از شهر بمبئی (مومبای) در هند بلند شده و قرار است در فرودگاه (تهران) فرود بيايد
اين گزارش می گويد اين محموله ترياک با نام يک شرکت دارويی ثبت شده و پس از ورود به تهران توقيف شده است!!. گفته شده محموله ياد شده از چين بارگيری شده و پس از انتقال به هند، با يک هواپيمای اختصاصی راهی ايران شده است
گزارش ها از اعتبار مالی و هزينه خريد اين محموله حاکی است اين مواد توسط يکی از بانکهای ايرانی و با گشايش اعتبار پرداخت شده است!!؟
«هنوز هيچ شرکتی برای تحويل اين محموله مراجعه نکرده است!؟
اين در حالی است که حتی رييسپليس مبارزه با مواد مخدر نيروی انتظامی به ايسنا گفته که «تاکنون ورود محموله مواد مخدر برای توليد دارو به کشور بیسابقه بوده است.» اين مقام انتظامی گفته تا پيش از اين از مواد مخدری که در جريان مبارزه با قاچاقچيان ضبط و توقيف شد، در اين امور مصرف داشته است
آقای حسين آبادی همچنين گفته اين شرکت دارويی هنوز برای تحويل محموله خود مراجعه نکرده و در نتيجه الان تحقيقات ادامه دارد که چگونه اين مجوز برای چنين کالايی صادر شده است!!؟
جام جم در گزارش خود نوشته برخی منابع گفته اند که يک شرکت «قديمی و با سابقه!!» در امر داروسازی اين محموله را وارد کرده ولی به نام و مشخصات اين شرکت هيچ اشاره ای نکرده است!!؟