۱۳۹۱ اردیبهشت ۳۰, شنبه

تازه ترین پژوهش مؤسسات ملی تندرستی آمریکا حاکی از آن است که نوشیدن بیش از سه فنجان قهوه در روز،ممکن است به افزایش طول عمر بیانجامد





نتایج تازه ترین تحقیقی که نهاد موسوم به «مؤسسات دولتی تندرستی آمریکا» یا «اِن. آی. اِچ».- از معتبرترین نهادهای پژوهش پزشکی در آمریکا - درخصوص نوشیدن قهوه و تأثیر آن بر وضعیت تندرستی، حاکی از آن است که احتمال مرگ بزرگسالانی که قهوه می نوشند- خواه بدون کافئین یا کافئین دار- ضعیفتر از آنانی است که قهوه نمی نوشند. این پژوهش با مشارکت پژوهشگران مؤسسۀ ملی سرطان ( که بخشی از ان. آی. اچ. است)، و نهادی پژوهشی به نام اِی.اِی.آر.پی انجام گرفته است.
این پژوهش برروی چهارصد هزار زن و مرد ساکن آمریکا انجام گرفته که بین ۵۱ و ۷۰ ساله اند. این تحقیق گسترده در پرسشنامه ای ریشه دارد که شرکت کنندگان در سال ۱۹۹۵ پرکرده بودند. این شرکت کنندگان پس از آن، درپایان سال ۲۰۰۸ نیز مورد پرسش و معاینه قرار گرفتند، و آنان که زودتر از این تاریخ درگذشته بودند، برای دریافتن دلایل مرگ مورد بررس
ی قرار داده شدند. نتایج این تحقیقات درپی تداوم موشکافانۀ بررسی زندگی و بیماریهای این عده، نهایتاً روز سه شنبۀ هفدهم مه ۲۰۱۲ منتشر شد.
استنتاج این تحقیقات حاوی آن است که آنان که بیش از روزی سه فنجان قهوه می نوشند، ممکن است بیشتر عمر کنند.
این تحقیقات نشان می دهد که قهوه نوشان کمتر درمعرض خطرمرگ دراثر بیماریهای قلبی یا تنفسی، نیز سکتۀ مغزی، جراحت و تصادف، دیابت (مرض قند) و عفونت هستند.
پژوهشگران همچنین دریافته اند که میزان مصونیت قهوه نوشان دربرابر ابتلا به بیماریهای گوناگون از جمله سرطان، به میزان قهوه ای که می نوشند نیز وابسته است و آنان که روزانه سه فنجان یا بیشتر قهوه می نوشند، ده درصد کمتر در معرض خطرند.
نوشیدن قهوه و تأثیر آن بر تلفات ناشی از سرطان بین زنان در این پژوهش بررسی نشده، اما مردانی که روزانه میزان قهوۀ بیشتری می نوشند، از حیث ابتلا به سرطان، اندکی مصونتر از دیگرانند